viernes, 7 de septiembre de 2012

Autoavaluació del tercer curs


Bé, pel que fa a aquest curs, ha sigut un curs de molts canvis, de moltes coses noves. Ha sigut el nostre primer any de practiques i noves experiències d’una manera més propera amb el món de l’Educació Infantil. Aquest fet ens ha fet estar més apropades al portafoli d’estudis, ja que teníem que fer un seguiment de les pràctiques mitjançant aquesta via.

Pel que fa a la millora tècnica de l’eportafoli, he après a pujar documents en Pdf que encara no hi havia pujat mai ningun. Els detalls estètics  son aspectes que ja deix enllestit només crear un bloc, per això no he remodelat més, però si que he trobat pàgines molt interessants per a ficar rellotges i demés.

L’ utilització d’aquesta eina durant aquest curs tan ple de canvis m’ha afavorit molt el treball, ja que quan ho necessitava podia acudir al meu portafoli per veure aspectes rellevants per exemple, de les meves pràctiques. Mitjançant l’eportafoli, i la seva creació de pàgines, he pogut dissenyar una pàgina dins del meu bloc de pràctiques amb fotos de moments molt especials que he passat amb els infants, i d’aquesta manera compartir-les amb tots.
A més de poder compartir fotos, he pogut compartir experiències i moments que he viscut, d’aquesta manera totes les companyes de classe hem estat seguint el procés de les altres durant les seves pràctiques, i hem pogut recolzar-nos mitjançant idees de les demés.


En resum, aquest any més que ningun l’eportafoli ha sigut molt útil per tal de plasmar tant de manera visual, com per escrit, les nostres vivències durant les pràctiques. També  per poder compartir-les, o bé, per a tornar a llegir-les i recordar-les quan ens vengui de gust donant-li una ullada. 

1 comentario:

  1. Danae,
    També crec que has viscut molts de canvis, i que aquests canvis t'han portat a aprendre molt. Una miradeta pel teu eportafoli i per els blocs de tercer permet veure com has ampliat nous camps de coneixement i com has aprofundit en la teva capacitat de reflexió.
    Moltes gràcies per mantenir aquesta tasca periòdica d'autoavaluació. Em satisfà veure com li trobes utilitat a la tasca de documentar l'aprenentatge i com tens tan clares algunes pràctiques de l'educació oberta i el professorat en xarxa. Enhorabona!
    Durant el tercer curs vares tenir la primera experiència de Pràcticum, i aquest curs que ja hem començat, et portarà la segona i definitiva... Molta sort i ànims
    Gemma

    ResponderEliminar